loading...
Sponser

Top 4 Kelder waterdicht makende methoden om te volgen

0 2

Een natte kelder is een van de ergste dingen die een huiseigenaar kan overkomen. Kleine plassen en trucjes lijken niets meer te zijn dan waarschuwingssignalen van een veel groter probleem. Vocht in uw kelder kan een aantal kostbare en tijdrovende reparaties veroorzaken. Het is een serieus probleem om water in uw kelder te hebben, van structurele schade tot giftige schimmel. Kunnen we voorkomen dat er vocht in onze kelders komt door ze droog te houden?

Wat veroorzaakt keldervocht?

Om te begrijpen hoe u uw kelder droog kunt houden, moeten we eerst begrijpen waardoor vocht in kelders ontstaat. Onze huizen zijn helaas gevoelig voor waterschade. Kelders zijn bijzonder gevoelig voor vocht vanwege hun unieke aard en constructie. Hieronder staan ​​enkele veelvoorkomende oorzaken van vocht in kelders:

  • Onjuiste bodem- en drainagesystemen
  • Slecht geïnstalleerde en onderhouden dakgoten
  • Onjuiste helling
  • Scheuren in je kelder

Drie waterdichte methoden in de kelder

Laten we het hebben over hoe we keldervocht kunnen voorkomen nu we weten wat de oorzaak is. Er zijn drie manieren om kelder waterdicht te maken:

  • U kunt de volgende stappen ondernemen om water van binnenuit uit uw kelder te houden. Zodra een probleem is vastgesteld, kunt u deze stappen ondernemen. Afdichtingsmiddelen en coatings kunnen ook condensatie helpen voorkomen.
  • Zoals je zou verwachten, zijn dit methoden die aan de buitenkant van je huis plaatsvinden. Het doel van deze methoden is om te voorkomen dat water ooit naar binnen komt. Dit kunnen externe drainagesystemen zijn en het coaten van de buitenmuren met een waterdichte barrière.

Afvoerproblemen zijn een van de meest voorkomende oorzaken van vocht in de kelder. Deze methode kan bestaan ​​uit het repareren van een slecht functionerend drainagesysteem of het toevoegen van een drainagesysteem als er geen is.